FAQ-lijst VoiceMindBody

Vragen over abonnementen
Hoe kan ik een abonnement aanvragen?
Een abonnement kan je aanvragen op onze Prijzen-pagina: klik hier om daar direct naartoe te gaan. Klik daarna op ‘Ja, dit wil ik!’ onder het abonnement van jouw keuze en vul je gegevens in. Na het afronden van de betaling, ontvang je een welkomstmail die jou als Beginnende StemklankReiziger meeneemt in hoe je het beste met jouw VoiceMindBody-Reis kunt starten.

Hoe gaat de betaling in z’n werk?
Afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest (maand of jaar), wordt het bedrag maandelijks of jaarlijks geïncasseerd van de opgegeven rekening. Je kunt je abonnement stopzetten wanneer je maar wilt. Met ingang van de volgende betaaltermijn zal er dan niet meer geïncasseerd worden.

Vanaf wanneer kan ik gebruikmaken van mijn abonnement?
Op het moment dat je de eerste betaling hebt gedaan, is je account geactiveerd. Je kunt dan inloggen en direct naar allerlei soorten content toe navigeren. Ontdek door welke StemklankReizen jij je mee wilt laten nemen! Of lees eens een Blog-bericht voor meer verdiepende informatie.

Hoe lang loopt een abonnement?
Een abonnement geldt voor de opgegeven periode (een maand of een jaar) en wordt daarna, tenzij je tijdig opzegt, automatisch verlengd.

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?
De maandabonnementen zijn vanaf de eerste dag dat deze ingaat, maandelijks opzegbaar. Wanneer dit niet is gedaan voordat de volgende maand is ingegaan, dan dient de nieuwe abonnementstermijn van één maand te worden voldaan.
De jaarabonnementen zijn vanaf de eerste dag dat deze ingaat, jaarlijks opzegbaar. Wanneer dit niet is gedaan voordat het volgende jaar is ingegaan, dan dient de nieuwe abonnementstermijn van één jaar te worden voldaan.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Wat jammer om te horen dat je overweegt om jouw abonnement op te zeggen.
De opzegging kan je zelf heel eenvoudig regelen onder het tabblad ‘Mijn gegevens’. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een mailtje.
We streven ernaar om onze diensten en aangeboden materialen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze abonnees. Daarom zouden we het op prijs stellen als je wilt aangeven wat de reden is van de opzegging.

 Hoe kan ik een gegevenswijziging doorgeven?
Je kunt je gegevens zelf wijzigen onder het tabblad ‘Mijn gegevens’. Lukt dat om de een of andere reden niet? Neem dan even contact met ons op.

Vragen over het verwerken van persoonsgegevens
Wat gebeurt er precies met mijn persoonsgegevens, nadat ik abonnee ben geworden of mezelf heb aangemeld voor een webinar of winactie?

Wij stellen de veiligheid en vertrouwelijkheid van jouw persoonsgegevens voorop en gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. We verstrekken geen gegevens aan derden, tenzij dit op grond van de Wet noodzakelijk is. Lees in onze privacy- en cookieverklaring meer over hoe VoiceMindBody omgaat met jouw gegevens.

Vragen over inloggen
Hoe kan ik inloggen?
Bij aanschaf van je abonnement heb je een wachtwoord gekozen. Dit wachtwoord en het e-mailadres dat je opgegeven hebt zijn je toegang tot het abonnee-gedeelte van de site. Rechtsboven in het menu zie je ‘Inloggen’. Door daar op te klikken, kom je in het inlogscherm. Of ga nu direct naar deze pagina. Wanneer je problemen ondervindt met inloggen, neem dan contact met ons op.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?
Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je hier klikken. Na het invullen van jouw e-mailadres, ontvang je van ons een e-mail met een link om jouw wachtwoord te resetten.

Ik ben vergeten met welk e-mailadres ik me heb geregistreerd, wat moet ik doen?
Neem dan contact met ons op en vermeld je voor- en achternaam en postcode, zodat wij dit voor je kunnen achterhalen.

Wat kan ik met mijn VoiceMindBody-account?
Door abonnee te worden en een account aan te maken, kan je naar allerlei soorten content toe navigeren. Zo kan je als abonnee o.a. alle beschikbare StemklankReizen doen en via onze Facebookgroep de antwoorden op de gestelde vragen van abonnees teruglezen en eigen ervaringen delen. Op deze pagina kan je alle abonnementssoorten en hun voordelen bekijken en jezelf direct inschrijven.