Gratis StemklankReis

Welkom bij deze stemklankreis van VoiceMindBody.

Een cadeautje voor jezelf!
Iedere VoiceMindBody StemklankReis heeft een eigen Thema. In dit geval is dat: Lichtpuntjes. We maken ons vaak zorgen om wat er allemaal in ons leven en in de wereld gebeurt. Speciaal daarvoor is deze StemklankReis ontwikkeld.

Maar ook als het je voor de wind gaat, kun je via deze Stemklankreis ervaren hoe VoiceMindBody werkt; een extra Lichtpuntje is tenslotte altijd fijn!

Ben je er klaar voor?
Neem 25 minuten tijd voor jezelf en zorg dat je in een ruimte bent waar je ongestoord kunt zingen. Enjoy!
Let op:
Als je deze StemklankReis met koptelefoon of oortjes doet, zorg dan dat je oren niet helemaal afgesloten zijn, zodat je je stem ook van buitenaf goed kunt horen. Zet eventuele noise cancelling dus uit.

Je ziet twee versies van deze StemklankReis, één met en één zonder natuurgeluiden. Weten waarom we die mét krekelkoor aanbieden?
Lees ons blog: Zomeravonden en Zangerformanten voor een uitgebreide uitleg!

Een Stemklankreis, hoe doe je dat?

Op reis met je stem…
Pak je telefoon of laptop en ga op een rustige plek zitten met je oortjes in of met de speakers voluit aan. Je hoort de tonen die aangeslagen worden. Zing de lange tonen mee. Voel je vrij om een hogere of lagere toon te zingen dan de toon die klinkt. En laat je meenemen in wat Miriam vertelt en vraagt, zonder dat je daar over na hoeft te denken of met je hoofd een antwoord hoeft te formuleren.

Kortom, gewoon even je gedachten op stand-by en je stem áán. 
Door het zingen van de lange klanken gaan er allerlei mooie processen voor je aan werk en jij… komt even helemaal bij.

VoiceMindBody live-event
Enthousiast?
Kies het abonnement dat bij je past!